Best rates - only here!

The Howard

The Howard er et intimt og diskret 5-stjerners luksushotell som består av tre georgianske bygårder med praktisk beliggenhet i hjertet av sentrumsbydelen New Town i Edinburgh.

The Howard byr på klassisk eleganse både utvendig og innvendig, og har bare 18 luksusrom og suiter, oppkalt etter kjente gater og områder i Edinburgh.

I samsvar med selve bygningens stil har vi brukt flotte tekstiler, oljemalerier og overdådige møbler for å skape et svært bekvemt og hjemmekoselig 5-stjerners hotell. Du vil fort få følelsen av at du alltid har bodd her.

En svært viktig del av The Howard er vår hovmesterstab, profesjonelle hotellarbeidere som vil gjøre alt de kan for at du skal få et så avslappende, trivelig og minneverdig opphold som mulig. De parkerer gjerne biler, stryker klær, leverer romservice til langt på natt, bestiller teaterbilletter, pusser sko, gjør innkjøp for deg og mye, mye mer. Intet oppdrag er for stort eller for lite for vårt personale.

The Howard har sin egne intime restaurant, The Atholl, som opprinnelig var en privat spisesal for gjestene våre. De elegante, georgianske lokalenes intime atmosfære, den gode vinlisten og den mesterlig tilberedte moderne skotske menyen har også tiltrukket seg et entusiastisk lokalt klientell, slik at The Atholl etter hvert har blitt en ettertraktet restaurant i Edinburgh. De er imidlertid bare plass til 14, så ikke glem å bestille bord.

Drinker før middag og på kveldstid serveres i stuen vår – et nydelig rom med buede, tønneformede vegger og dype sofaer der du kan synke ned etter etter en lang dag på handletur eller utforskning av Edinburghs severdigheter.

Luksusrom

Det er bare 18 luksusrom og suiter på The Howard. Alle er oppkalt etter en gate i Edinburgh. Ingen av dem er like i størrelse, form eller utseende, men har sin helt egen sjarm og personlighet. De overdådige, flotte tekstilene skaper en elegant og bekvem atmosfære som gjør at The Howard føles mer som et privat hjem enn et hotell. Be gjerne om rommet med boblebad – perfekt for et romantisk opphold i Edinburgh med din kjære.

Soverommene i The Howard er delt i følgende kategorier:

Luksusrom, våre standard dobbeltrom med komplette hovmestertjenester og alt du ellers måtte forvente.
Oppgraderte rom, større enn luksusdobbeltrommene, noen med badekar med løveføtter og håndvask for ham og henne.
Juniorsuiter, overdådige rom med store bad og egne stuer som er perfekte for private måltider på rommet.
Selvstendige suiter, våre største rom, med egne innganger fra Great King Street med et lite gårdsrom, store salongområder og store bad. Perfekt for lengre opphold eller familieferier.

 

 

The Atholl

The Atholl startet som en privat spisesal for hotellets gjester. De elegante, georgianske lokalenes intime atmosfære, den gode vinlisten og den mesterlig tilberedte moderne skotske menyen har også tiltrukket seg et entusiastisk lokalt klientell, slik at The Atholl etter hvert har blitt en ettertraktet restaurant i Edinburgh. The Atholl har kun plass til 14 personer om gangen, så sørg for å bestille bord på forhånd.

Hvis du foretrekker å spise i ro og mak på ditt eget rom, serverer vi mer enn gjerne hva som helst fra menyene våre. Hovmesteren din vil dekke et bord på rommet ditt og ta med hele restaurantopplevelsen til deg. 

Utstyr og tjenester

Rommene på The Howard har følgende utstyr og tjenester:

  • Flatskjerm-tv med fjernkontroll.
  • Dokkingstasjoner for iPod/iPad
  • Vaskeri- og renseritjeneste med levering samme dag
  • Luksustoalettartikler fra Penhaligon
  • Frokost på sengen eller i The Atholl, servert akkurat slik du liker den – komplett skotsk frokost eller noe lettere
  • Valg mellom 5-stjerners middag på rommet eller middag i The Atholl, inkludert romservice døgnet rundt
  • Gratis trygg parkering med hente-/bringetjeneste
  • Private middagsselskaper
  • Gratis trådløs Internettilgang i alle soverom og fellesområder
  • Transport til og fra flyplass kan arrangeres på forespørsel – raskt og ustressende så du får tid til å slappe av